Онлайн магазин за Дограма, Щори, Аксесоари и др.

Изберете и поръчайте PVC дограма, алуминиева дограма, аксесоари, щори, комарници и др.


SALAMANDER

SALAMANDER - Варна Дограма


Дограма Варна - SALAMANDERBluEvolution - 6 камерна ПВЦ дограма
Уплътнения: двойно фалцово и допълнително междинно
Конструктивна ширина - 92 мм
Ширина на стъклопакета - до 60мм

Коефициент на топлопроводимост: 1,0 W/m2K
Индекс на изолация от външен шум: над 47 dB
Цвят: 1600 цвята

PVC дограма Саламандър е произведена в Германия.
Изключително високо ниво на качество, надеждност благодарение на постоянен контрол на производствения процес, високи стандарти, което прави Саламандър най-добрата ПВЦ дограма. Сертифицирането на продуктите е по стандарт DIN 9001/9002 и стандарт RAL-GZ / 716 (т.1 и т.7) и са гаранция за производителите на PVC прозорци и врати с марка Salamander. Дебелината на стените клас A (3мм).
Отлична термична защита, като по този начин се намаляват разходите за отопление и СО2 емисиите - голяма икономия за ток или парно. С прозорците BluEvolution сами определяте климата във вашия дом независимо от външните температури, което означава отлична защита от жега и студ.

Рециклиране на 100% от профила благодарение първокласната пластмаса, която може да бъде разделена на видовете материали за рециклиране, което защитава климата и околната среда. С продължителен живот - над 60 години, както и висока устойчивост на профила на атмосферни влияния.

Комфортната защита от шум , проливен дъжд и кражба с взлом се дължи на голямата конструктивна ширина на профила и трите гумени уплътнения. Това ни дава цялостна и оптимална защита. В профила може да се монтира стъклопакет до 48 мм. поради голямата конструктивна ширина на профила /60 мм., 73 мм., 76 мм. и 92 мм./, както и заради поместените във вътрешността на профила камери /3, 4, 5, 6 и 7 камери/.

Широк спектър от форми и цветове с модерна визия на профила, като това обуславя - голямо разнообразие във форма и цвят. Особено внимание е отделено на формата и дизайна на PVC профила. Съчетанието от меки линии и смели модерни решения отличават дограмата от останалите марки на българския пазар.

Минимална необходимост от грижи, поради устойчивата повърхност на профила - с други думи купуваш и ползваш. Голямо предимство е гланцирантаа повърхност и специалното покритие на ПВЦ профила, които затрудняват полепването на прах и замърсяващи частици по повърхността му и улесняват поддръжката и чистенето.

Саламандър Варна предлага конвенционална PVC профилна система за бели и цветни прозорци без ограничения във формата и функционалността.

Технически данни : до Uw = 0,72 W / m² K в зависимост от стъклопакета, шумоизолация до 47db, устойчивост на взлом клас 2.
Разгледайте повече на Саламандър-Койчеви

SALAMANDER BLUEVO 6 камерна бяла


SALAMANDER - Варна


SALAMANDER BLUEVO 6 камерна цветна


SALAMANDER - Варна


SALAMANDER Streamline 5 камерна бяла


SALAMANDER - Варна


SALAMANDER Streamline 5 камерна цветна


SALAMANDER - Варна