Калкулатор за дограма


Работим само за област Варна.
Цените са ориентировъчни. За конкретна оферта ни позвънете!

Инвестирането в нова дограма за дома или офиса понякога е голям, но и задължителен разход. Независимо от това дали сте избрали българска PVC дограма, немска PVC дограма или алуминиева дограма, с нашия калкулатор може да изчислите приблизителната цена на продукта.с нашия калкулатор може да изчислите приблизителната цена на продукта.

Необходимо е да свалите размерите на прозорците или вратите, на които искате да поставите нова дограма – ще ви трябват, за да ги въведете за изчисление в калкулатора.

Изберете последователно:
1 – ТИП прозорци/врати
2 – ВИД дограма
3 – Стъклопакет


Следващата стъпка е да въведете измерените размери на прозорците.

С натискане на бутона „Изчисли“ ще получите крайната сума на Вашето изделие – нов прозорец или врата.


Важно е да знаете, че получените цени са ориентировъчни, а не крайни!

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез контакти. Калкулатора за дограма пресмята с математически формули, подобно на решаване на задача, за да разберете ориентировъчната цена на профилите и другите поръчани продукти. За правилни математически изчисления използваме формули и техники от математиката за решаване на задачи. Така вие получавате по-прецизни числа и знаете колко да платите за смяната на PVC прозорци, алуминиеви врати, вътрешни или външни щори. Както знаете още от училище, за да успеете трябва да решите задачите правилно, с правилен калкулатор. Примерно ако искате да имате правилно решени задачи за 7 клас по математика, то вие трябва използвате не само калкулатор, но и формули и солидни знания. Имайки всичко това, без проблем ще можете да изчислите своята дограма като площ, цена и подмяна.