Фирма за дограма "Феникс СМ ЕООД" - Варна
Добре дошли в сайта на Феникс СМ ЕООД!

Надяваме се да се чувствате уютно тук с продуктите, които предлагаме – българска PVC дограма, немска PVC дограма, алуминиева дограма, външни щори, вътрешни щори, комарници и др.
Създадохме фирмата си с голямо желание да работим и амбиция и вяра, че ще успеем.

Екипът ни е изграден от високо квалифицирани специалисти с богат професионален опит и нестандартно мислене, които непрекъснато повишават квалификацията и уменията си. Това ни дава възможност да обръщаме специално внимание на всеки клиент и да съдействаме с работещи предложения, отлични решения и коректно отношение.

Доказателство за професионализма ни е участието в Европейската програма за развитие на "Човешките Ресурси"/виж най-долу/.
Гъвкави сме и успяваме да постигнем най-доброто във всяка ситуация. Радваме се, че ще Ви помогнем заедно да постигнем уюта и сигурността, които вашия дом и офис заслужават.

Изделията, които предлагаме се произвеждат в цехове оборудвани с най-съвременните технологии и машини за производство на дограма. Работим със сертифицирани фирми – доставчици. Широката гама от предлагани продукти може да задоволи изискванията и на най - претенциозните клиенти. Всяка поръчка старателно се проверява за качеството на изработка и извършването на СМР.
За всяка поръчка се издават следните документи:
  • договор
  • спецификация
  • гаранционна карта с пет годишна гаранция
  • приемо-предавателен протокол
  • сертификат за съответствие
  • анкетна карта (за да контролираме качеството и да подобряваме обслужването)
Фирмата е специализирана изцяло за работа с частни клиенти. Връзките с клиентите са от жизнено важно значение за нашето развитие. Затова държим всички наши клиенти да бъдат напълно и изцяло удовлетворени от взаимоотношението си с нашата фирма.
Гаранция за високото качество и коректност е, че 75% от новите ни клиенти са препоръчани от стари доволни клиенти.

Девизът ни е: ако имате основателни възражения относно извършените услуги, Ви възстановяваме инвестицията.

Ще се радваме да ни се доверите и да постигнем заедно уюта и сигурността, които вашият дом и офис заслужават.
Нека постигнем най-доброто заедно!

Екипът на Феникс СМ ЕООДФирмата е създадена по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". За повече подробности натиснете върху изображенията по-долу:
Информация за Европейски проект за Феникс СМ Дограма Варна Европейска програма

Блог за дограма